A+ R A-
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Πρόταση για Αγγελίες
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Πρόταση για Αγγελίες

Πρόταση για Αγγελίες 06 Sep 2010 11:40 #137119

• surf
  • Platinum Boarder
  • see the difference !
το "karma" εδω στο φορουμ κατά την προσωπική μου άποψη πάντα..είναι εντελώς βλακεία ! ρατσιστικό κατά κάποιο τρόπω.. αντιθέτως μια καλή πρόταση για το φόρουμ θα ήταν να παίρνεις αστεράκι και κριτική από τα άλλα άτομα εδώ σχετικά με της μικρές Αγγελίες.. ένα σύστημα δηλαδή που φαίνεται και στο e-bay ... πραγματικά δεν με πολύ ενδιαφέρει αν κάποιος έχει σχεδόν μηδενίσει το κάρμα... αντιθέτως θα με ενδιέφερε αν πουλά τον εξοπλισμό του πόσο συνεπής είναι στην συναλλαγή του ο καθένας εδώ και πόσο αξιόπιστη ήταν αυτή η αγορά !

έχω αγοράσει 2 φορές μεταχειρισμένα πράγματα από εδώ και της 2 φορές όλα πήγαν πάρα πολύ καλά... αξίζει πιστεύω να σημαδεύονται κατά κάποιο τρόπο τα άτομα αυτά που είναι της εμπιστοσύνης...και το αντίθετο με αυτούς που θέλουν να σε ρίξουν.

Απ: Πρόταση για Αγγελίες 06 Sep 2010 12:29 #137122

• pts
  • Gold Boarder
surf έγραψε:
το "karma" εδω στο φορουμ κατά την προσωπική μου άποψη πάντα..είναι εντελώς βλακεία ! ρατσιστικό κατά κάποιο τρόπω.. αντιθέτως μια καλή πρόταση για το φόρουμ θα ήταν να παίρνεις αστεράκι και κριτική από τα άλλα άτομα εδώ σχετικά με της μικρές Αγγελίες.. ένα σύστημα δηλαδή που φαίνεται και στο e-bay ... πραγματικά δεν με πολύ ενδιαφέρει αν κάποιος έχει σχεδόν μηδενίσει το κάρμα... αντιθέτως θα με ενδιέφερε αν πουλά τον εξοπλισμό του πόσο συνεπής είναι στην συναλλαγή του ο καθένας εδώ και πόσο αξιόπιστη ήταν αυτή η αγορά !

έχω αγοράσει 2 φορές μεταχειρισμένα πράγματα από εδώ και της 2 φορές όλα πήγαν πάρα πολύ καλά... αξίζει πιστεύω να σημαδεύονται κατά κάποιο τρόπο τα άτομα αυτά που είναι της εμπιστοσύνης...και το αντίθετο με αυτούς που θέλουν να σε ρίξουν.

Οι μηχανισμοί αξιολόγησης/υποβολής σχολίων, κατά την προσωπική μου άποψη, έχουν νόημα μόνο όταν οι αγορές γίνονται online μέσω του site όπου δημοσιεύονται οι αξιολογήσεις. Ο λόγος είναι ότι σε κάθε άλλη περίπτωση η ψηφοφορία δεν μπορεί να κλειδώσει μόνο στους αγοραστές ενός προϊόντος με αποτέλεσμα να υπάρχει η δυνατότητα υποβολής σχολίων ή αλλοίωσης της αξιολόγησης από τρίτους που μπορεί να έχουν άλλα προηγούμενα με τον προμηθευτή ή που μπορεί να είναι βαλτοί από τον προμηθευτή για να τον διαφημίσουν.
Δέκα στους δέκα Έλληνες συμφωνούν ότι εννιά στους δέκα Έλληνες είναι ηλίθιοι.

Απ: Πρόταση για Αγγελίες 06 Sep 2010 12:30 #137123

• mdra71
  • Expert Boarder
+1
Surf πολύ καλή ιδέα
You dont need a weatherman to know which way the wind blows Bob Dylan
Last Edit: 06 Sep 2010 12:31 by mdra71.

Απ: Πρόταση για Αγγελίες 06 Sep 2010 14:43 #137130

• miike
  • Expert Boarder
pts έγραψε:

Οι μηχανισμοί αξιολόγησης/υποβολής σχολίων, κατά την προσωπική μου άποψη, έχουν νόημα μόνο όταν οι αγορές γίνονται online μέσω του site όπου δημοσιεύονται οι αξιολογήσεις. Ο λόγος είναι ότι σε κάθε άλλη περίπτωση η ψηφοφορία δεν μπορεί να κλειδώσει μόνο στους αγοραστές ενός προϊόντος με αποτέλεσμα να υπάρχει η δυνατότητα υποβολής σχολίων ή αλλοίωσης της αξιολόγησης από τρίτους που μπορεί να έχουν άλλα προηγούμενα με τον προμηθευτή ή που μπορεί να είναι βαλτοί από τον προμηθευτή για να τον διαφημίσουν.

αν μπει όριο μία αξιολόγηση ανά αγγελία και έχει γίνει αξιολόγηση αλλά όχι από τον αγοραστή, αυτός να μπορεί με μια φόρμα να το δηλώσει στον admin,
που θα το εξετάζει, και ο πωλητής θα παίρνει τα ανάλογα..
ένα -5 για παράδειγμα.

α, και προφανώς συμφωνώ και γώ με τον surf.
Λένε πως ο Χριστός περπάταγε στα κύματα... Εγώ μπορώ να πετάξω!!..

Απ: Πρόταση για Αγγελίες 06 Sep 2010 16:11 #137131

• STAGE5
  • Platinum Boarder
  • Windsurfing Status: Semi quarter pro
γιατί ολα αυτά; αγοράζετε πράγματα χωρίς να τα δείτε;
τώρα για επαρχία και λοιπά, ναι οντως παιζει ρίσκο να στείλεις ή να σου στειλουν πραγματα, αλλά η σερφκοινότητα στην επαρχία είδικα, παρα είναι μικρή οπότε ρωτώντας πάντα μαθαίνεις με ποιον έχεις να κανεις
Looking 4 a 3.3 sail n' a 340 mast...good as new condition only!

Απ: Πρόταση για Αγγελίες 06 Sep 2010 19:00 #137138

• pts
  • Gold Boarder
μυϊκέ έγραψε:

αν μπει όριο μία αξιολόγηση ανά αγγελία και έχει γίνει αξιολόγηση αλλά όχι από τον αγοραστή, αυτός να μπορεί με μια φόρμα να το δηλώσει στον admin,
που θα το εξετάζει, και ο πωλητής θα παίρνει τα ανάλογα..
ένα -5 για παράδειγμα.

Αυτό προϋποθέτει ότι κάθε αγοραστής από μόνος του θα παρακολουθεί την αξιολόγηση και τα σχόλια μετά την αγορά κάτι που δεν είναι σίγουρο ότι θα το κάνουν όλοι για πολλούς και διάφορους λόγους.

Άλλο να είναι γνωστός ο αγοραστής και να του αποστέλλεται μετά την αγορά μια φόρμα αξιολόγησης προς συμπλήρωση όπως γίνεται σε αυτές περιπτώσεις και άλλο να περιμένεις από αυτόν αν δει κάτι να κάνει κάποιες ενέργειες από μόνος του. Εξάλλου έχω την αίσθηση ότι αυτό γίνεται ήδη, αφού δύσκολα κάποιος που εξαπατήθηκε από αγγελία που υπήρχε εδώ μέσα δεν θα ανοίξει κάποιο θέμα για να το αναφέρει.
Δέκα στους δέκα Έλληνες συμφωνούν ότι εννιά στους δέκα Έλληνες είναι ηλίθιοι.
Time to create page: 0.22 seconds

Online Users

follow us