Error
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 62
A+ R A-
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

windsurfing κ.αχαια
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: windsurfing κ.αχαια

windsurfing κ.αχαια 11 Mar 2010 05:25 #130396

• bandit3
  • Junior Boarder
Γεια χαρα σε ολους.Μπορει να μου πει καποιος που κανουν surf κοντα στην κ.αχαια?με τι αερα δουλευει το μερος και για τι επιπεδο ειναι?το δικο μου ειναι μετριο.ξερω για την μαυρη μυτη,λακοπετρα αλλα δεν ξερω που ακριβως ειναι.ευχαριστω πολυ.

Απ:windsurfing κ.αχαια 11 Mar 2010 19:00 #130405

είναι ακριβώς διπλα(στο τελείωμα του λιμανού)από τις αλυκές αχαΐας.......το σύστημα δουλεύει με θύελλες βορειων βορειοανατολικών.....όταν δηλαδή είναι στη Μαύρη Μύτη για 4ari πανί η και μικρότερο............όχι "ανατολοκοι"....βόρειοι και βορειοανατολικοί..............δεν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο επίπεδο.....μια "αγοιπρεπι" μπότζα να έχεις και tpt αλλα.....από κει και πέρα εξαρτάται από εσένα και τι απαιτήσεις έχεις από το εαυτό σου........ενδείκνυται για "αριστερινεμο" ride και "δεξεινεμα" backloops
GR 899

Απ:windsurfing κ.αχαια 11 Mar 2010 20:08 #130408

...πώς τα λέει αυτός ο "σκλάβος των κυμάτων"...πώς τα λέει.........και ας έχει να γράψει στο forum από τον καιρό του Νώε................
It doesn't matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat...

Απ:windsurfing κ.αχαια 12 Mar 2010 04:06 #130412

• bandit3
  • Junior Boarder
ευχαριστω πολυ φιλε για τις πληροφοριες.εχω εξοχικο εκει κοντα και κατεβαινω αρκετα συχνα.και το καλοκαιρι το ιδιο ειναι?η λακοπετρα τι λεει?

Απ:windsurfing κ.αχαια 12 Mar 2010 20:01 #130432

τασούλη κάτσε φρόνημα....................καλο είναι οι φωτορεπόρτερς να τραβάνε καμια φωτό και τους υπολοιπους e?....όχι μονο τους 5-6 γνωστούς τους έτσι?...(για το ΝΑΥΑΡΙΝΟ μιλάω έτσι?)
GR 899

Απ:windsurfing κ.αχαια 12 Mar 2010 20:04 #130434

bandit3 έγραψε:
ευχαριστω πολυ φιλε για τις πληροφοριες.εχω εξοχικο εκει κοντα και κατεβαινω αρκετα συχνα.και το καλοκαιρι το ιδιο ειναι?η λακοπετρα τι λεει?
....κι εγώ έχω εξοχικό εκεί κοντά.....το καλοκαίρι δεν παίζει με την καμια.......εδώ δεν μας πιάνουν τα μελτέμια............κερνάει πολύ πικρα το καλοκαίρι ο βόρειας στα μέρη μας....area και που όμως με ανατολικό(που θα φυσάει όλη την ημερα) παίζει και σκέτο surfaki στο WHITE CASTLE....πέρσι έκανα 3-4 φορες...να δούμε φέτος...
GR 899
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: Rick, katz
Time to create page: 0.20 seconds
Banner

Online Users

3 users and 1848 guests online

follow us