Like your go for it attitude!
Μπορείς να σερφάρεις με μεγάλο σκάφος/μικρό πανί απλώς θα ταλαιπωρηθείς γιατί δεν θα έχεις control στον πολύ αέρα. Αν είσαι 88 κιλά το 4.2 δεν το χρειάζεσαι κατά τη γνώμη μου. θεωρητικά θα το χρειαζόσουν στα 7+ μποφώρ αλλά λόγω επιπέδου όταν δεις στον κουρεμένο τη θάλασσα να αφρίζει και όλοι να μπαίνουν με πανια κάτω από 4.5-5 απλά μην μπεις.
Πάρε πάντως ένα fin 32-34 cm και ένα 4.7 που 8α σου χρειαστεί για το επόμενο μικρό σου σκάφος and go for it.
Επίσης στον κουρεμένο υπάρχει ένα club (freak surf) από όπου μπορείς να νοικιάσεις μικρότερο σκάφος αν εξελιχθεί η τεχνική σου και να αποθηκεύσεις το σκάφος σου και πανιά τριμαρισμένα για σχετικά λίγα χρήματα
www.freak-surf.com/surf-equipment-and-prices/. Το καλό αν αποθηκεύσεις το σκάφος σου με αυτούς είναι ότι θα σε προσέχουν και θα σε μαζέψουν με φουσκωτό αν χρειαστεί (πιθανόν αν δεν είσαι σε επίπεδο για μικρό σκάφος ή/και τα όρτσα σου πάσχουν). Αυτό έκανα κι εγώ τα δύο καλοκαίρια που πήγα εκεί για να μην κουβαλάω και τριμάρω πράγματα κάθε μέρα και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο αν σπάσει τίποτα.
Στον κουρεμένο θα περάσεις καλά, έχει εγγυημένο αέρα, καλό φαγητό μεγάλη πίστα, απλώς απέφυγε τις ώρες (συνήθως 2-5) που βάζει κι άλλο αέρα που θα σε ταλαιπωρήσει και θα πιείς πολύ νερό χωρίς να βελτιώσεις την τεχνική σου. Τα πρωινά (9-11) και κυρίως μετά τις 5 το απόγευμα ο άερας πέφτει (κάπως). Επίσης ο αέρας είναι side-οff shore οπότε μην ανοίγεσαι πολύ. Μέχρι το ύψος του λιμενοβραχίονα το πολύ πίσω. Ευκαιρία να μάθεις waterstart (ό,τι πιο αναγκαίο στο windsurf - saves lives).
Good luck!