A+ R A-
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Raceboards, Formula ? Που πάει η κατάσταση?
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Raceboards, Formula ? Που πάει η κατάσταση?

Raceboards, Formula ? Που πάει η κατάσταση? 29 Jul 2010 20:16 #135611

• herloc
  • Expert Boarder
  • Flyyyyy! you Fools...
Ρημάδια η πρόγνωση και για αυτό το Σ/Κ, πάλι ταύλι και προσευχή για το επόμενο...με αυτό σαν αφορμή και μια συνέντευξη του Bringdal στο continent seven, αναρωτιέμαι τι εναλλακτικές εκτός από SUP (το οποίο με ψήνει λίγο) και ΚΙΤΕ (μόνο σαν εφιάλτη το βλέπω).

Αυτό που με ξάφνιασε/εντυπωσίασε στην συνέντευξη είναι ότι η mistral 8α ξαναβγάλει στην παραγωγή το one design σκάφος της, προφανώς πιστεύει ότι θα πουλήσει. Τι ξέρετε οι παλίοτεροι για αυτά τα σκάφη;

Αντίστοιχα αρκετές φορές έχω σκεφτεί αν πουλήσω τον freeride εξοπλισμό μου για ένα μεταχειρισμένο RSX η μία Formula...και ίσως να το είχα κάνει αν δεν με εμπόδιζε το επίπεδό μου το οποίο είναι μέσο.

Γενικά το πρόβλημα μου όπως και πολλών που μπαίνουν στο άθλημα είναι 10ωρο δουλειά τις καθημερινές και ένα σάββατο ή μία κυριακή ελεύθερη προσπαθώντας να μάθεις/ανέβεις επίπεδο άν το επιτρέπουν οι συνθήκες

Απ: Raceboards, Formula ? Που πάει η κατάσταση? 29 Jul 2010 20:27 #135612

herloc έχεις απόλυτο δίκιο. Βρίσκομαι σε παρόμοια κατάσταση και έχω προβληματιστεί πολύ γι' αυτό το θέμα. Νομίζω, εκτός και αν είσαι συνέχεια με ένα αυτοκίνητο-βανάκι να ψάχνεις κάθε ΣΚ δυτική ελλάδα ή μακρινούς προορισμούς, η εξέλιξη είναι περιορισμένη.
Το μέλλον σε όσους θέλουμε να κάνουμε surfaki στην Αττική κυρίως ΣΚ είναι Formula ή slalom (με λίγη τύχη σε δυνατό αέρα). Wave ή freestyle τα βλέπω πολύ μακριά από τις μέσες συνθήκες που επικρατούν Αττική.

Απ: Raceboards, Formula ? Που πάει η κατάσταση? 29 Jul 2010 20:45 #135614

• herloc
  • Expert Boarder
  • Flyyyyy! you Fools...
Yorgi, εγώ ανεβαίνωντας επίπεδο με το slalom θα ήθελα να ασχολήθώ, απλά αναρωτιέμαι αν είναι καλύτερη κάποια άλλη εναλλακτική που θα δίνει περισσότερες μέρες στο νερό, συνυπολογίζοντας και το κόστος.

Αν πχ. είχα την δυνατότητα να έχω και φόρμουλα και σλάλομ...δηλαδή 2 σανίδες 5 πανιά, 3 άλμπουρα, 2 μάτσες και την δυνατότητα να τα αποθηκεύω δεν θα το σκεφτόμουνα

Απ: Raceboards, Formula ? Που πάει η κατάσταση? 29 Jul 2010 21:49 #135618

herloc,
νομίζω στατιστικά η φόρμουλα σου δίνει περισσότερες μέρες. Απλώς σίγουρα πρέπει να έχεις και άλλο ένα σανίδι, slalom είτε freestyle-wave για πάνω απο 5 bf νομίζω.

"Αν πχ. είχα την δυνατότητα να έχω και φόρμουλα και σλάλομ...δηλαδή 2 σανίδες 5 πανιά, 3 άλμπουρα, 2 μάτσες και την δυνατότητα να τα αποθηκεύω δεν θα το σκεφτόμουνα"

Ιδανικό!!!Μην σου πω 3 σανίδες...

Απ: Raceboards, Formula ? Που πάει η κατάσταση? 29 Jul 2010 21:54 #135619

• GR6
  • Platinum Boarder
  • Amfiteatro Lives
Otidipote exoplismos agonistikou typou den eine surf, den eine efxaristisi, den eine Fun.

Kante ypomomoni, mathete na diavazete sosta tis provlepseis kai aeras yparxei.

Kalo surfaki

Απ: Raceboards, Formula ? Που πάει η κατάσταση? 29 Jul 2010 22:04 #135620

@GR6: "Otidipote exoplismos agonistikou typou den eine surf" οπως σλαλομ?
Το θέμα είναι έλλειψης χρόνου με αποτέλεσμα να πηγαίνουμε μόνο ΣΚ. Πόσο λάθος να διαβάσουμε την πρόβλεψη??
Time to create page: 0.22 seconds
Banner

Online Users

1 user and 1657 guests online

follow us