A+ R A-
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Skimboard
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Skimboard

Skimboard 12 Mar 2010 20:45 #130439

• stelios1
  • Platinum Boarder
Κάνει κανένας skimboard;
I guess I'm the only one in this world with a good sense of humor, because I am the only one that ever laughs with my jokes.

Απ:Skimboard 12 Mar 2010 20:56 #130442

εγω
GR 899

Απ:Skimboard 12 Mar 2010 21:47 #130443

• stelios1
  • Platinum Boarder
Κάνεις καιρό; Εγώ τώρα μπήκα στο τριπάκι και έχω φάει κόλλημα. Έχω βρεί ένα ωραίο σημείο στους αμμόλοφους στη Λούτσα και πάω όποτε δεν φυσάει. Ακόμα τραβίεμαι με ένα woody της victoria αλλά περιμένω σύντομα ένα carbon για να προχωρήσω και προς τα μέσα λίγο ...
I guess I'm the only one in this world with a good sense of humor, because I am the only one that ever laughs with my jokes.

Απ:Skimboard 12 Mar 2010 21:53 #130445

δεν εχω ξανακανει..ειδα βιντεακι και κολλησα, και ειπα να φτιαξω ενα customακι λιτρατο για παιχνιδι και στο νερο και στην αμμο.....ψαχνομαι να το κατασκευασω απο λευκοξυλο και κοντρα πλακε θαλασσης...ξερεις κατι περισσοτερο να βοηθησεις?....παρεπιπτοντος κανω σκετο και σερφακι....
GR 899

Απ:Skimboard 12 Mar 2010 21:57 #130446

• stelios1
  • Platinum Boarder
είναι ήδη προγραμματισμένο ταξιδάκι για "ερικειρα" φέτος, αποκλειστηκά για surf( τώρα μαθαίνω) και skim. Σου στέλνω με pm 1-2 λινκ που με βοήθησαν αφάνταστα να μην χτυπήσω ιδιαίτερα όσο μάθαινα να γλυστράω με το woody.

Απ:Skimboard 12 Mar 2010 22:13 #130448

το εχω δει και αυτο το βιντεακι καθως και πολλα αλλα στο youtube.....ευχαριστω παντως,.... και για τις πληροφορειες για τα σανιδια.....σκεφτηκα να παχυνω ενα ξυλινο σανιδι που εχω δει, με το σκεπτικο οτι θα με βοηθησει να επιπλεω.....θα το μακρυνω κιολας λιγο (5 εκατοστα) και θα το φαρδυνω (2 εκατοστα)...να δουμε? θα δουλεψει?...εαν ερθεις προς τα μερη μας...ΠΑΤΡΑ....ενημερωσε με να βρεθουμε να κανουμε και κανα surfακι
GR 899
Time to create page: 0.21 seconds

Online Users

follow us